O nama

Bend je osnovan 1992. godine, te ga trenutno čini sedam članova:

Nikolina Vodal – vokal, Daniel Tot – glavni vokal, bongosi, Igor Tot – klavijature, back vokal, Tomislav Fulir - harmonika, Ivan Draganić – solo gitara

Damir Sever – bas gitara

Stjepan Gršetić – udaraljke (bubanj)

1993. bend počinje sa javnim djelovanjem. Do 1995. većinom svira na velikogoričkom području. Kako bend preferira zvuk dobrog starog popa i rocka, već 1996. dobiva stalnu gažu, u poznatoj diskoteci “The Best”.

Bend narednih 10 godina svira u poznatim klubovima i pivnicama u Zagrebu kao što su :

Pivnica Desetka – Siget

Pivnica Viva-Piva (Som Jura) – Jarun

Pivnica Millenium – Heinzelova ulica

Diskoteka The Best – Jarun

Diskoteka Aquarius – Jarun

Club Crazy Horse – Šubićeva ulica

Movie Pub – Savska cesta, itd.

Disco klub Srce – 2005-2009.

Žabac Night Bar – 2009-2015.

Sredinom 2005. godine bend odlazi u svoj ”matični” grad Veliku Goricu, u diskoteku “SRCE”, i tamo svira 3 godine.

Bila nam je izuzetna čast u ovih 30 godina, svirati i sa nekim estradnim zvijezdama a to su: PRLJAVO KAZALIŠTE, CRVENA JABUKA, NINA BADRIĆ, DINO DVORNIK, HARI MATA HARI i mnogi drugi poznati izvođači od kojih smo neke pratili i uživo što je vidljivo i na našem Youtube kanalu.

U 2008. godini postigli smo svoj rekord: 112 odsviranih gaža u jednoj godini pa još i danas imamo podočnjake :)))

Repertoar se zbog svadbi koje sviramo zadnjih desetak godina bitno izmijenio i proširio, što možete vidjeti i na ovoj stranici pod rubrikom repertoar.

Svadbe smo počeli svirati zahvaljujući našoj publici koja nas je vjerno pratila od samog početka. Oni nisu željeli na svojem vjenčanju isključivo zabavnu i narodnu glazbu, nego od svega pomalo (dalmatinske, slavonske, starogradske, domoljubne, pop/rock pa i zabavne, i narodne). Nismo zaboravili svoj omiljeni pop/rock kojeg i danas sviramo petkom ili subotom.

Zahvaljujemo se svima koji su nas bodrili, veselili se, bili i pili s nama svakoga vikenda u ovih gotovo 30 godina – uz obostrano zadovoljstvo.